Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Desire Me - EDP

Márka: Escada
Bájos és magával ragadó női parfümök Desire Me ihlette a vágy a nők pántos együtt férfi figyelmét, és provokálni őket a varázsát. Ez egy ellenállhatatlan kiegészítője minden modern nő. Mintegy Női… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bájos és magával ragadó női parfümök Desire Me ihlette a vágy a nők pántos együtt férfi figyelmét, és provokálni őket a varázsát. Ez egy ellenállhatatlan kiegészítője minden modern nő.

Mintegy Női Desire Me lebeg láthatatlan folyadék bizalmát. Tudja, hogy a férfiak teljesen ellenállhatatlan tárgya érdekük, valamint a rejtélyes akar minden áron, hogy megoldja. Élvezi a palackozó minden szem feléje, és utána indulás marad egy csodálatos emlékét szépség, bájos mosoly, és mindenekelőtt annak felejthetetlen csábító illatát.

Erről a szag több elmondjuk mi magazin .

Összetétel

fej

tiramisu, kávé, csokoládé barna

szív

orchidea, bazsarózsa, lonc

Alapillat

mandarin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc