Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rockin´Rio 2011 - EDT

Márka: Escada
A nyár egy csodálatos alkalom, hogy a szó szoros értelmében felszólít bennünket, hogy úgy érzi, a legjobb. Korlátozott újrakiadás 3 illata Escada megemlékezzenek a három legsikeresebb illatát idézik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A nyár egy csodálatos alkalom, hogy a szó szoros értelmében felszólít bennünket, hogy úgy érzi, a legjobb. Korlátozott újrakiadás 3 illata Escada megemlékezzenek a három legsikeresebb illatát idézik igazi nyári hangulatot. Sexy Graffiti, Rockin´Rio és Island, Kiss újra hívnak minket egy utazás a gyönyörű nyaralóhely. Flakonok illat jelen van az új verzió. Sőt, ezek díszített stilizált képek egy tipikus részlet az egyik cél - a rózsaszín felhőkarcoló Sexy Graffiti, narancssárga Rockin´Rio a nap és a pálmafa Blue Island csók. A üvegtest koronás fémsapkával és szalag ESCADA logó.

Rockin´Rio fiatalos, virágos illat, amely egy finom, mégis frissítő Az elért játszó karakter kombinációt, kókusz és ananász. Trópusi ízű idézi az elejétől fogva kombinációja a mandarin és a papaya, a szív ötvözi puha akkord vattacukor és lédús őszibarack és lép egy meleg veszi végétől szantálfa pézsma enyhe utóíze.

Összetétel

fej

mandarin, ananász, kókusz, papaya

szív

vattacukor, őszibarack

Alapillat

pézsma, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc