Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Essential For Him - EDT

Márka: Replay
Alapvető Őt Replay márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak. A bevezetés a jelen gyömbér, kardamom, piros gyümölcs, jegyzetek víz, olaj, narancs és a bergamott. Akkor dolgozzon cédrusfa, kasmír fa,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Alapvető Őt Replay márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak. A bevezetés a jelen gyömbér, kardamom, piros gyümölcs, jegyzetek víz, olaj, narancs és a bergamott. Akkor dolgozzon cédrusfa, kasmír fa, liliom, narancsvirág, pink, magnólia, a jázmin és a tengeri jegyek, és végül rögzítette a szag ámbra, pézsma, vetiver, szantálfa, benzoin, labdanum, toluánský balzsam, tonkabab és pacsuli.

Elindítása illat bemutatott 2014-ben.

Összetétel

fej

gyömbér, kardamom, piros gyümölcs, jegyzetek víz, olaj, narancs, bergamot

szív

cédrusfa, kasmír fa, liliom, narancsvirág, pink, magnólia, jázmin, tenger hangok

Alapillat

ámbra, pézsma, vetiver, szantálfa, benzoin, labdanum, toluánský balzsam, tonkabab, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc