Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Euphoria - EDP - KEDVEZMÉNY - sérült celofán

Márka: Calvin Klein
A kellemes illat befolyásolja érzéseinket, és egyben tükrözi a lelkünket is. A világ több mint ezer éve ismeri a parfümöket. Az emberek különböző illatokkal kedveskedtek az isteneknek, hogy gazdag… Leírás és paraméterek

Leírás

A kellemes illat befolyásolja érzéseinket, és egyben tükrözi a lelkünket is. A világ több mint ezer éve ismeri a parfümöket. Az emberek különböző illatokkal kedveskedtek az isteneknek, hogy gazdag termést biztosítsanak maguknak. Most egyedülálló lehetősége nyílik, hogy a Calvin Klein márka segítségével felfedezze a parfümök varázsát. Gyönyörű, csábító és magabiztos nők számára fontos a minőségi illat. Nemcsak az illatok iránt érdeklődnek, hanem az üvegcse formatervezése is fontos számukra. A lenyűgöző csomagolásban megjelenő exkluzív parfüm a sikeres nők védjegye.

Bemutatjuk a CALVIN KLEIN Euphoria parfümös vizet – már egy pillantás a stílusos dobozra, amely egy ezüstpalackot rejt, példátlan tevékenységre inspirál. A lenyűgöző rózsaszín az érzékiséget és a gyengédséget jelképezi. Ez az exkluzív parfümös víz tökéletesen kihangsúlyozza viselője megjelenését és szexuális vonzerejét.

Tisztelt hölgyeim, szeretnének a figyelem középpontjába kerülni? A virágzó orchideára emlékeztető üvegcsében elrejtett fergeteges illatú parfümös víz tökéletes választás ennek megvalósítására. Nem fél kísérletezni, felejthetetlen akar lenni? Rendelje meg a CALVIN KLEIN Euphoria parfümö vizet. Ez a pazar parfümös víz ideális választás a kellemetlen, téli időszakokra, mert még a téli ruházat alatt is elbűvölő és megkülönbözhetetlen keleti-virágos illatfelhőt áraszt. Ha egy igazán hangsúlyos és egyedi illatra vágyik, akkor egy pillanatra se habozzon, és máris rendelje meg ezt a féktelen és egzotikus illatot.

Összetétel

fej

gránátalma

szív

lótusz, orchidea

Alapillat

mahagóni fa, ibolya, pézsma, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc