Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Euphoria - testápoló

Márka: Calvin Klein
A Calvin Klein Euphoria mámorító, keleti-virágos illat nők számára, teli egzotikus gyümölccsel és csábító virágokkal . Az elején a gránátalma illata kelti fel a figyelmet a szívben pedig orchidea és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Calvin Klein Euphoria mámorító, keleti-virágos illat nők számára, teli egzotikus gyümölccsel és csábító virágokkal . Az elején a gránátalma illata kelti fel a figyelmet a szívben pedig orchidea és lótuszvirág pulzál. Ezt az originális illatot egzotikus mahagóni fa, ibolya ámbra és pézsma fejezi be. Olyan hölgyeknek ajánlott akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, nem félnek kísérletezni és felejthetetlenek akarnak lenni.

Az illat 2005 ben került a piacra.

Összetétel

fej

gránátalma

szív

lótusz, orchidea

Alapillat

mahagóni fa, ibolya, pézsma, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc