Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Extatic - mini EDT

Márka: Balmain
Első benyomás? A tiszta fény duzzasztógátja. Fekete ribiszke, licsi és mandarin szövött élénk harmónia eksztatikus fáklyája. A szívben a rózsa, jázmin és magnólia érzéki aromája fejlődik ki. Az illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Első benyomás? A tiszta fény duzzasztógátja. Fekete ribiszke, licsi és mandarin szövött élénk harmónia eksztatikus fáklyája. A szívben a rózsa, jázmin és magnólia érzéki aromája fejlődik ki. Az illat kifinomultságát hangsúlyozza a cédrusfa ambroxánnal és pézsmával.

2014-ben indították.

Összetétel

fej

feketeribizli, licsi, mandarin

szív

rózsa, jázmin, magnólia

Alapillat

ambroxán, pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc