Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

F For Fascinating - EDT

Érzékiség és kifinomult kifinomultság megtestesíteni az ellenállhatatlan virágos-fás illat. F használatával lenyűgöző egy spontán tisztelgés vakító és lélegzetelállító nőiesség. A lényege az elbűvölő… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Érzékiség és kifinomult kifinomultság megtestesíteni az ellenállhatatlan virágos-fás illat. F használatával lenyűgöző egy spontán tisztelgés vakító és lélegzetelállító nőiesség. A lényege az elbűvölő nők tehetséges kifinomult ízlés. Tudatában van egy kacér szépség minden varázsa.

Azt 2007-ben indult.

Összetétel

fej

mandarin

szív

jázmin, rózsa

Alapillat

pacsuli, ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc