Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Féerie Rubis - EDP

Az új sorozat ihlette mese Rubis ragyogó fényű rubin szimbolizáló szerelem és a szenvedély. Ez virágos-gyümölcsös illat alkalmas érzéki nő. Megnyitja az ott hangok bergamot, licsi, pirospaprika,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az új sorozat ihlette mese Rubis ragyogó fényű rubin szimbolizáló szerelem és a szenvedély. Ez virágos-gyümölcsös illat alkalmas érzéki nő. Megnyitja az ott hangok bergamot, licsi, pirospaprika, ribizli és a málna. Ezeket a hangokat finoman olvadnak őszibarack aroma, írisz, frézia, bazsarózsa és a magnólia. Fragrance bázis áll lila, szantálfa, cédrus, tonkabab és pézsma.

Összetétel

fej

bergamot, licsi, pirospaprika, málna, ribizli

szív

barack, írisz, frézia, bazsarózsa, magnólia

Alapillat

lila, szantálfa, cédrus, tonkabab, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc