Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fiore Del Dragone - EDP 100 ml + tusfürdő 250 ml + fürdőkrém  500 ml

A Fiore Del Dragone aTesori d´Oriente márkától egy  keleti, virágos női illat. A fejillatban érezhető a mandula, kajszibarack, pytahaia - a szívillata jázminból és szantálfaból készül, a kompoz&ci´t… Leírás és paraméterek

Leírás

A Fiore Del Dragone aTesori d´Oriente márkától egy  keleti, virágos női illat. A fejillatban érezhető a mandula, kajszibarack, pytahaia - a szívillata jázminból és szantálfaból készül, a kompoz&ci´t a pézsma, a borostyán és a vanília kombinációja zárja.

Összetétel

fej

mandulát, kajszibarack, pytahaia

szív

jázmin, szantálfa

Alapillat

borostyán, pézsma, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc