Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fizzy Energy - EDT

Márka: Adidas
A Fizzy Energy egy virágos - gyümölcsös női illat az Adidas márkától, amely tele van frissességgel és vitalitással. A fejillata teljesen gyümölcsös, grapefruitot, almát és ananászt tartalmaz, majd az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Fizzy Energy egy virágos - gyümölcsös női illat az Adidas márkától, amely tele van frissességgel és vitalitással. A fejillata teljesen gyümölcsös, grapefruitot, almát és ananászt tartalmaz, majd az illat fokozatosan átváltozik egy  virágos szívillattá,  a kompozíciót a fás tónusok és a pézsma kombinációja zárja.

​Az illat 2012-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, alma, ananász

szív

jázmin, papaya, kamélia

Alapillat

fás tónusok, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc