Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flora By Gucci Gorgeous Gardenia - EDT

Márka: Gucci
Gucci márka bevezetése 2012-ben, a finomított gyűjteménye virágos illat tiszteletére egyik legismertebb motívumok. Flora Garden kollekció ihlette a híres csokor illat virágos növények és magában… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Gucci márka bevezetése 2012-ben, a finomított gyűjteménye virágos illat tiszteletére egyik legismertebb motívumok. Flora Garden kollekció ihlette a híres csokor illat virágos növények és magában foglalja az 5 illatok.

Flora By Gucci gorgious Gardenia ünnepe finomsága az első virágok és omamnosti amikor bőségesen megrakott egész cserje. Az eredmény egy szép akkord teljes nőiesség. Gorgious Gardenia nő sugároz szenvedélyes érzékiség, amelyhez a férfiak, akik állományban, mint a méhek a virágzó bokrok.

A palackot visszakerül a tervezési használt Flora By Gucci - tipikus hatszög egy átlátszó kupakkal és díszített fekete rojt köré a nyak idézi egy bambusz szár - egy másik ikonikus divatház Gucci motívumok.

Összetétel

fej

körte, ribizli

szív

gardénia, frangipani

Alapillat

pacsuli, barna cukor

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc