Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flower In The Air - EDP

Márka: Kenzo
Üveges Virág In The Air Kenzo új értelmezése az eredeti parfüm Flower By Kenzo 2000-től Ez egy modern illat virágos tónusok által létrehozott parfüm Alberto Morillas. Az illat megnyitja jegyzeteket… Leírás és paraméterek

Leírás

Üveges Virág In The Air Kenzo új értelmezése az eredeti parfüm Flower By Kenzo 2000-től Ez egy modern illat virágos tónusok által létrehozott parfüm Alberto Morillas. Az illat megnyitja jegyzeteket pirospaprika málna, aztán jön a virágos szív és végül rögzíti az illatot érzéki pézsma.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

pirospaprika, málna

szív

gardénia, magnólia, rózsa

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc