Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

For Men Absolute - EDP

Márka: Bentley
2014-ben, Bentley be a márka más férfi illata - ezúttal az úgynevezett For Men Abszolút. Ez orientális fás illat rejt számos rendkívüli összetevőket, például. Agar fa, cédrus atlasský, papirusz,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2014-ben, Bentley be a márka más férfi illata - ezúttal az úgynevezett For Men Abszolút. Ez orientális fás illat rejt számos rendkívüli összetevőket, például. Agar fa, cédrus atlasský, papirusz, tömjén és így tovább. Legyen inspirálta illat férfiaknak Abszolút!

Összetétel

fej

gyömbér, rózsabors

szív

papirusz, szantálfa, tömjén

Alapillat

zuzmó, agar fa, ámbra, cédrus atlasský

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc