Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Forever Sailing - EDT

Márka: Moschino
A Forever Sailing EDT a Moschino márkától egy fárfias, citrusos-fás illat. Ez a parfüm a fejillatban magába foglalja a citrusos illatokat, a szívillatban kibontakoznak a boróka és levendula… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Forever Sailing EDT a Moschino márkától egy fárfias, citrusos-fás illat. Ez a parfüm a fejillatban magába foglalja a citrusos illatokat, a szívillatban kibontakoznak a boróka és levendula illatjegyei, végül az alapillatot a fás tónusok zárják.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

menta, citrom, grapefruit

szív

boróka, levendula

Alapillat

pacsuli, fás hangok, borostyán, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc