Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Free Wave For Her - EDP TESZTER

Márka: Hollister Kód: pTESTER1944
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Free Wave For Her egy ciprusos-gyümölcsös női illat. A fejillata  mandarinból, szederből és agave nektárból készül. A virágos szívillat összetevői közé tartozik a vízililiom, orchidea és almafa virága. Az alapillatban kibontakozik a moha, pacsuli, ambroxán.

Az illatot Gino Percontino parfüm tervező hozta létre, amely 2018-ban került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, szeder, agave nektár

szív

almafa virágok, orchidea, vízililiom

Alapillat

moha, ambroxán, pacsuli

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Hollister

A Hollister márka 2000-ben alakult Dél-Kaliforniában, és gyorsan szerzett szerte a világon. Amellett, hogy a fiatalok és a fiatalok számára, akik inkább kényelmes, mégis luxus ruházatot preferálnak, az egyedi illatanyagok előállítására összpontosít, mind a nők, mind a férfiak számára. Az inspiráció a kaliforniai strandokra és a szörfözésre támaszkodik; egy tipikus sport csak Kaliforniában. Illatai a nyárhoz és a tengerhez kapcsolódnak. Nem csoda, hogy többek között létrehozott egy parfümgyűjteményt a Wave nevű névvel.

...több
Hollister
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc