Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Grey Flannel - toaletní voda bez rozprašovače

Márka: Geoffrey Beene
Geoffrey Beene Grey Flannel egy orientálisan fás illat a férfiak számára. Kezdetben galbanum, neroli, bergamott, citrom, citrus. A szív mimóza, iris, ibolya, rózsa, zsálya, muskotály és nárcisz. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Geoffrey Beene Grey Flannel egy orientálisan fás illat a férfiak számára. Kezdetben galbanum, neroli, bergamott, citrom, citrus. A szív mimóza, iris, ibolya, rózsa, zsálya, muskotály és nárcisz. A bázis Tonka babból, mandulából, lichenből, vetiverből, cédrusfaból áll.

Az illatot 1975-ben említették.

Összetétel

fej
galbanum, neroli, bergamott, citrom, citrus
szív
mimóza, iris, ibolya, rózsa, zsálya, szerecsendió, narcissus
Alapillat
Tonka bab, mandula, lichen, vetiver, cédrusfa
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc