Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Acqua Azzura - EDT

A „Grotta Azzurra” (kék barlang) a mediterrán Capri-szigeten egy olyan hely, amely szó szerint varázslatos légkört lélegzik , amely teli van rejtélyekkel és titkokkal . A legendás barlang úgy néz ki,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A „Grotta Azzurra” (kék barlang) a mediterrán Capri-szigeten egy olyan hely, amely szó szerint varázslatos légkört lélegzik , amely teli van rejtélyekkel és titkokkal . A legendás barlang úgy néz ki, mintha kedves sellők és szirénák otthona lenne, amelyeknek csodálatos hangja van, amely képes az úszókat a pusztításba vinni. Az egyedülálló hely tele van örök szépséggel és álmokkal, és a visszhang sok titkot rejt, amelyet az elvarázsolt látogatók suttogva árultak el.

Ez a hely ihlette a  Ferre Acqua Azzurra For Men férfi illatát, amelyben a misztikus kapcsolatok és a meleg napsugarak ötvöződnek kristályosan hideg tengeri vízzel. A  Ferre Acqua Azzurra vizuális megjelenése is emlékeztet a mitikus "Grotta Azzurra" belépésére, ahol az ezüstös csillogás és türkiz árnyalatok szimfóniáját.  A palack tiszta vonalakon alapul, amely a Ferre márka filozófiájának felel meg, amely időtálló stílus jellemzi modern elemekkel, de felesleges díszítés és fürtök nélkül. Érdekesség nélkül nincs az a szín összetétel sem, amelyben talán minden Földközi- tenger színe megtalálható- sötét kék mélysége a logóban, akár  ciánkék és ezüstös metalikus tiszta színig, amely a dobozon dominál.

Összetétel

fej

bergamott, rozmaring, narancsfa virágok

szív

fehér rózsa, ibolya levelek, gyömbér

Alapillat

Guaiac fa, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc