Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dahlia Divin - EDP

Márka: Givenchy
Dahlia Divin parfüm a Givenchy márkától egy keleti-virágos illat a lányok és nők számára. A fejillatban érezhető a Mirabelle - majd a szívillatban a fehér virágok, jázmin sambac, és  végül  a pacsuli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Dahlia Divin parfüm a Givenchy márkától egy keleti-virágos illat a lányok és nők számára. A fejillatban érezhető a Mirabelle - majd a szívillatban a fehér virágok, jázmin sambac, és  végül  a pacsuli, vetiver és szantálfa keveréke bontakozik ki.

Az illat 2014-ben jelent meg  a piacon.

Összetétel

fej

mirabella

szív

sambac jázmin, fehér virágok

Alapillat

pacsuli, vetiver, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc