Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eaudemoiselle Essence Des Palais - EDP

Márka: Givenchy
Eaudemoiselle Essence des Palais származó Givenchy egy keleties virágos illat nőknek. Vonzó fekete üveg ovális alakú, jó kiegészítő bezárása arany. A tényleges illata jobban megfelel alkalmazása az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Eaudemoiselle Essence des Palais származó Givenchy egy keleties virágos illat nőknek. Vonzó fekete üveg ovális alakú, jó kiegészítő bezárása arany. A tényleges illata jobban megfelel alkalmazása az este vagy éjszaka. Nehezebb megkülönböztető képességgel. A fej a parfüm úgy érzi, sáfrány, bőr, gyömbér és a tömjén. Középpontjában a rózsa tudom, benzoin és mirhát bódító. A bázis szálak pacsuli, tonkabab és cédrus.

Titokzatos, csábító illat érzéki nők indult 2017-ben.

Összetétel

fej

sáfrány, bőr, gyömbér, tömjén

szív

rózsa, benzoin, mirha

Alapillat

pacsuli, tonkabab, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc