Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Ange Noir - EDP

Márka: Givenchy
2016-ban ő vezette be a márka Givenchy kifinomult illat elemzi l´Ange Noir. Ez keleties virágos illat nyílik aromák bergamot, rózsaszín bors és a mandulát. Szív elrejti az írisz és fehér szezám és az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2016-ban ő vezette be a márka Givenchy kifinomult illat elemzi l´Ange Noir. Ez keleties virágos illat nyílik aromák bergamot, rózsaszín bors és a mandulát. Szív elrejti az írisz és fehér szezám és az alap közé tonkabab vetőmag ambrette és ámbra.

Összetétel

fej

bergamot, mandula, rózsaszín bors

szív

fehér írisz, szezámmag

Alapillat

tonkabab, ambrette vetőmag, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc