Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pi - Eau De Toilette spray

Márka: Givenchy
A Givenchy Pi parfümöt használó férfi állandóan elmenekül, de állandóan megtaláljuk őt, a csábítás legnagyobb megtestesítője. Ez a fajta férfi felfedező, és tudományos tehetséggel rendelkezik. A Pí… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Givenchy Pi parfümöt használó férfi állandóan elmenekül, de állandóan megtaláljuk őt, a csábítás legnagyobb megtestesítője. Ez a fajta férfi felfedező, és tudományos tehetséggel rendelkezik. A Pí beszél cselekvési szándékáról, és a törekvéseiről, hogy elérje a külső szélsőségeket.

Az illat 1998-ban került a piacra.

Összetétel

Fej

rozmaring, mandarin, tárkony, bazsalikom

Szív

benzoin, mandula, tonkabab

Alapillat

cédrusfa, barna cukor, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc