Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Goldea - EDP

Márka: Bvlgari
A Goldea   a Bvlgari márkától egy keleti-virágos illat olyan nők számára, szeretnek önmaguk lenni  és nem félnek kimondani a saját véleményüket. A bevezető illatban rejtőzik a málna, narancsvirág,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Goldea   a Bvlgari márkától egy keleti-virágos illat olyan nők számára, szeretnek önmaguk lenni  és nem félnek kimondani a saját véleményüket. A bevezető illatban rejtőzik a málna, narancsvirág, pézsma és a bergamott keveréke. A szívillatban kibontakoznak a virágos illatjegyek és a pézsma, és az illat végén pacsuli, papirusz, borostyán és pézsma érezhető.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

málna, narancsvirág, pézsma, bergamott

szív

pézsma, jázmin, ylang-ylang

Alapillat

pacsuli, papirusz, borostyán, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc