Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green For Men - natural spray

Márka: Nike
A szín, az Ön stílusa. Mindannyian szeretjük a színeket. Akár inkább piros vagy lila, nem lehet tagadni, hogy a színek hatással vannak érzések, érzelmek és hangulatok. Mindenkinek van egy kedvenc… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A szín, az Ön stílusa. Mindannyian szeretjük a színeket. Akár inkább piros vagy lila, nem lehet tagadni, hogy a színek hatással vannak érzések, érzelmek és hangulatok. Mindenkinek van egy kedvenc színe úgy, hogy felkelti érzéseit a boldogság. Illata egy sor Nike színek jöttek létre az ember magabiztos, független és modern, és minden bizonnyal fog biztosítani a figyelmet a környéket.

Fragrance sorozat Nike zöld színek egyesíti a tökéletes keveréke az érzéki gyümölcsök és citrusfélék egy kis fahéj, amelynek alapja a meleg borostyán bázis.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

citrom, Afrikaner, alma

szív

fahéj, cédrusfa

Alapillat

pacsuli, borostyán és pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc