Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Tea Exotic - EDT TESZTER

Márka: Elizabeth Arden
Green Tea Exotic harmonikus keveréke stimulánsok tea és friss citrusok ellentétben gazdag egzotikus virágok. Mindez tetején érzéki hangok a fa. Jellemző egyszerű palack zöld tea újraéled lágy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Green Tea Exotic harmonikus keveréke stimulánsok tea és friss citrusok ellentétben gazdag egzotikus virágok. Mindez tetején érzéki hangok a fa.

Jellemző egyszerű palack zöld tea újraéled lágy levendula színű idézi nyugodt és frissességet az illat is. Friss virág rajzolatú körülveszi egy hagyományos faragott levél zöld tea.

Az illat 2009-ben indult.

Összetétel

fej

bergamot, fekete tea, lime

szív

orchidea, zöld tea, liliom, jázmin

Alapillat

mahagóni, a sárga és fehér nárcisz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc