Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Tea Honeysuckle - EDT

Márka: Elizabeth Arden
Elizabeth Arden Green Tea lonc egy friss, virágos illat nőknek. Indult 2013. Ez az illat parfüm Rodrigo Flores-Roux. Az illat megnyitja bergamot, citrom, zöld tea, mandarin és szeder. Akkor dolgozzon… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Elizabeth Arden Green Tea lonc egy friss, virágos illat nőknek. Indult 2013. Ez az illat parfüm Rodrigo Flores-Roux. Az illat megnyitja bergamot, citrom, zöld tea, mandarin és szeder. Akkor dolgozzon lonc, jázmin, ilang-ilang, ismét zöld tea és a tunéziai neroli. A bázis illat őszibarack, pézsma, ámbra és a nyír.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, zöld tea

szív

lonc, arab jázmin, ilang-ilang

Alapillat

őszibarack, pézsma, nyírfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc