Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Women - EDT

Márka: Nike
NIKE Green egy gyümölcs ciprus illat, ragadja meg a érzéki hangon, hogy játszanak a különböző színeket. Az illat megnyitja mandarin és az eper. A szív megnyílik az illat a jázmin és a rózsa. Basis… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

NIKE Green egy gyümölcs ciprus illat, ragadja meg a érzéki hangon, hogy játszanak a különböző színeket. Az illat megnyitja mandarin és az eper. A szív megnyílik az illat a jázmin és a rózsa. Basis befejezi változatos keveréke cibet és pacsuli.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

mandarin, eper

szív

jázmin, rózsa

Alapillat

pacsuli, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc