Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Grey Vetiver - EDT

Márka: Tom Ford
Eau de Toilette Grey Vetiver Tom Ford márka citrus-fűszeres, fás illat férfiaknak. Az elején a parfüm citrus hangokat, aztán jön a szív alkotja virágok és illat végén rögzített vetiver, borostyán,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Eau de Toilette Grey Vetiver Tom Ford márka citrus-fűszeres, fás illat férfiaknak. Az elején a parfüm citrus hangokat, aztán jön a szív alkotja virágok és illat végén rögzített vetiver, borostyán, moha, pézsma.

Úgy indult 2014-ben.

Összetétel

fej

bazsalikom, grapefruit, bergamott, citrom jég

szív

Artemisia, narancsvirág, írisz gyökér, üröm

Alapillat

borostyán, moha, pézsma, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc