Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flora By Gucci - EDT

Márka: Gucci
A Lady parfümje a Flora By Gucci szívében hozza a világhírű márka legendás örökségét. Létrehozásának ösztönzője a Gucci divatház híres és még mindig népszerű virágdíszek gyűjteménye. Amint a Flora By… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Lady parfümje a Flora By Gucci szívében hozza a világhírű márka legendás örökségét. Létrehozásának ösztönzője a Gucci divatház híres és még mindig népszerű virágdíszek gyűjteménye. Amint a Flora By Gucci név maga is feltárja, az aromában a szokatlan és magával ragadó virágárnyalatok dominálnak. A friss citrusfélék és a bazsarózsa megnyugtatja az illatot érzékenység és fiatalos energiával. Ezután jön a gyönyörű, édesen csábító rózsa és osmanthus akkord, amely simán melegen csábító alapra költözik, amelyben nem szabad hiányozni a Gucci nélkülözhetetlen összetevők - a szantálfa és a pacsuli. Az illat szokatlan vonzereje hangsúlyozza a Flora By Gucci feltűnő megjelenését. Habár ikonikus virágmotívumból született, új megjelenéséből hiányzik a modern szellem.

Összetétel

fej

citrom, bazsarózsa, mandarin

szív
osmanthus, rózsa, rózsaszín paprika
Alapillat
szantálfa, pacsuli, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc