Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guilty Black - EDT

Márka: Gucci
Fekete Guilty by Gucci egy intenzív, keleties virágos illat a lányok és nők, amely jelen van a vörösen izzó érzékiség. Otthon illata közé gyümölcsös tónusok, valamint a rózsaszín bors, szív virágos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Fekete Guilty by Gucci egy intenzív, keleties virágos illat a lányok és nők, amely jelen van a vörösen izzó érzékiség. Otthon illata közé gyümölcsös tónusok, valamint a rózsaszín bors, szív virágos-gyümölcsös és a végén ez a borostyán, pacsuli.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

piros gyümölcsök, rózsaszín bors

szív

ibolya, liliom, málna, őszibarack

Alapillat

borostyán, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc