Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Double Dare - EDT

Márka: Guess
A Guess Double Dare női parfümöt a divat, az érzékiség és a játékosság ihlette.  A Double Dare illat bemutaja a modern nőt, amely önmaga szeret lenni. A kompozíció egyesíti a virágos tónusokat egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Guess Double Dare női parfümöt a divat, az érzékiség és a játékosság ihlette.  A Double Dare illat bemutaja a modern nőt, amely önmaga szeret lenni. A kompozíció egyesíti a virágos tónusokat egy kis lédús gyümölcs érintéssel.

Ez a korlátozott kiadás 2015-ben került a piacra. 

Összetétel

fej

licsi, eper, mandarin

szív

ibolya levelek, gyöngyvirág, jázmin

Alapillat

vanília, borostyán, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc