Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Jour D`Hermes - EDP

Márka: Hermes
Jour D´Hermes egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Ez elsősorban az elbűvölő, érzéki és éteri lények. Elején gyógyszerezést a friss gyümölcs koktél. Szívek ragyog egész nap fehér virágok ártatlan.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jour D´Hermes egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Ez elsősorban az elbűvölő, érzéki és éteri lények. Elején gyógyszerezést a friss gyümölcs koktél. Szívek ragyog egész nap fehér virágok ártatlan. Végén határozott illata pézsma és ámbra.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

zamatos

szív

fehér virágok

Alapillat

pézsma, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc