Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hero - after shave

Márka: STR8
Az illat olyan fiatal férfiak számára készült, akik aktívak és inspirációt keresnek. Nagyon intenzív, amelyet kihangsúlyoz  a fémes flakonja is.  A fejillat ciprust, mandarint és kardamont tartalmaz.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az illat olyan fiatal férfiak számára készült, akik aktívak és inspirációt keresnek. Nagyon intenzív, amelyet kihangsúlyoz a fémes flakonja is. A fejillat ciprust, mandarint és kardamont tartalmaz. A szívillatban kibontakozik az írisz, kakaóbab, ibolya illatai. Pacsuli, fás tónusok és vetiver rejtőzik az alapillatban.

Összetétel

fej

ciprus, mandarin, kardamom

szív

írisz, kakaóbab, ibolya

Alapillat

pacsuli, fás tónusok, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc