Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Homme - after shave

Márka: Joop!
Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak. A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. Ünnepli a férfias személyiség minden elemét, a férfias karizma eszenciája. Érzéki, rendkívül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak. A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. Ünnepli a férfias személyiség minden elemét, a férfias karizma eszenciája. Érzéki, rendkívül kreatív, kifejező aromák hatmóniája. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog.

Az illat 1989-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, fahéj, narancsvirág

szív

dohány, méz, szantálfa, vetiver

Alapillat

pacsuli, tonkabab, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc