Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Homme Sport - deo stift

Márka: Joop!
Homme Sport aromás illat férfiaknak alapján a tengeri levegő friss, a nők nagyon vonzó. A termelés a gyönyörű parfüm érdemes Antoine Lie. Connection menta, gyömbér, bergamott, bőr, tengeri hangok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Homme Sport aromás illat férfiaknak alapján a tengeri levegő friss, a nők nagyon vonzó. A termelés a gyönyörű parfüm érdemes Antoine Lie. Connection menta, gyömbér, bergamott, bőr, tengeri hangok édes, narancsvirág teremt tökéletes kombinációja a pezsgő, tetején türkiz és rózsaszín flakon, amely vonzza a figyelmet az első pillantásra.

Úgy indult 2016-ban.

Összetétel

fej

menta, bergamot, gyömbér

szív

tengeri só, tengeri tónusok, narancsvirág, bőr

Alapillat

tonkababból

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc