Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Horizon - deo stift

Márka: Davidoff
Ez messze a kitaposott ösvényről. Előtte a hegyek feküdt a végtelen táj és megható ég. A szél erős, éles szaga rozmaring, bőr és vetiver. Úgy néz a távolba. Gyors és szabad, mint egy sas mászni… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez messze a kitaposott ösvényről. Előtte a hegyek feküdt a végtelen táj és megható ég. A szél erős, éles szaga rozmaring, bőr és vetiver. Úgy néz a távolba. Gyors és szabad, mint egy sas mászni szikláról sziklára. Le a földre, pontosan tudja, hová megy. Elhallgatott föld és ég között, ez szabad. Ez az, ahol ő akar lenni. Felfedezi a világot - ez a férfi Davidoff Horizon.

Összetétel

fej

narancs, rozmaring, gyömbér, grapefruit

szív

vetiver, kakaó

Alapillat

szerecsendió, cédrus, bors, pacsuli, szezámmag

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc