Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hot Water - EDT

Márka: Davidoff
Veleszületett erejét és az ösztön, a jobb és vonzó karizmája, természetes és könnyed szexepilje. Fragrance rejt inkább férfias erotikus, érzéki szenvedély. Izgalmas piros bazsalikom fejjegyet, mely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Veleszületett erejét és az ösztön, a jobb és vonzó karizmája, természetes és könnyed szexepilje.

Fragrance rejt inkább férfias erotikus, érzéki szenvedély. Izgalmas piros bazsalikom fejjegyet, mely az igazi üröm. Szerelem szívek, csomagolva szegfűbors, így az illat óriási hőt. A bázis miatt Sziámi benzoin ultra férfias.

Erről a szag több elmondjuk mi magazin .

Összetétel

fej

piros bazsalikom, üröm

szív

szegfűbors, pacsuli

Alapillat

sziámi benzoin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc