Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Bottled Oud - EDP

Márka: Hugo Boss
2015-ben a világhírű  Hugo Boss  divatmárka bevezette a férfi illatot, amelyet  Boss Bottled Oud-nak nevezett el. A parfüm a keleti, fás illat csoportba tartozik, olyan valódi férfiak számára készült… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2015-ben a világhírű  Hugo Boss  divatmárka bevezette a férfi illatot, amelyet  Boss Bottled Oud-nak nevezett el. A parfüm a keleti, fás illat csoportba tartozik, olyan valódi férfiak számára készült, akik tudják, mit akarnak, és keményen mennek a céljuk után.

Összetétel

fej

citrusfélék, alma

szív

fahéj, labdanum, szegfűszeg, sáfrány

Alapillat

cypriol olaj, szantálfa, agar fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc