Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Jour Pour Femme - EDP

Márka: Hugo Boss
A  Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme ellentéteként bemutatták a Boss Jour Pour Femme 2013-as év illatát. Az illat annak az érdekében jött létre,  hogy megmutassák a nő három arcát: inspirációt,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A  Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme ellentéteként bemutatták a Boss Jour Pour Femme 2013-as év illatát. Az illat annak az érdekében jött létre,  hogy megmutassák a nő három arcát: inspirációt, kiegyensúlyozottságot és egyszerűséget. A flakon magas és vékony, tej színű, átlátszó kupakkal. A parfüm arca Gwyneth Paltrow lett.

Összetétel

fej

lime, grapefruit virág

szív

lonc, gyöngyvirág, frézia, fehér virágok

Alapillat

borostyán, nyírfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc