Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Nuit Pour Femme Intense - EDP

Márka: Hugo Boss
A Boss Nuit Pour Femme Intense egy elegáns illat, amely különleges alkalmakra készült. Összetétele nem nagyon különbözik az eredetitől, de intenzívebb. Fejillat összetevői közé tartozik a fehér… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Boss Nuit Pour Femme Intense egy elegáns illat, amely különleges alkalmakra készült. Összetétele nem nagyon különbözik az eredetitől, de intenzívebb. Fejillat összetevői közé tartozik a fehér őszibarack, amely kihangsúlyozz a női érzékiséget. Virágos szívillatban rejtőzik az ibolya, jázmin és egyéb fehér virágok. A kompozíciót a meleg tónusú moha és szantálfa kombinációja zárja.

Összetétel

fej

barackfa virág

szív

ibolya, jázmin, fehér virágok

Alapillat

szantálfa, moha

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc