Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Orange Man - EDT

Márka: Hugo Boss
Ez a férfi illatok uralják a jegyzet vanília, hangsúlyozva pihentető optimista szellemben kíséri az egész márka. Hangsúlyozni, férfiasság illata gazdagított finom fás tónusok, hogy a férfi illatok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ez a férfi illatok uralják a jegyzet vanília, hangsúlyozva pihentető optimista szellemben kíséri az egész márka. Hangsúlyozni, férfiasság illata gazdagított finom fás tónusok, hogy a férfi illatok megtalálható főleg a bázis azonban szokatlanul kíséri az egész kompozíciót. Az eredmény egy illat tökéletes egy barátságos és pihentető légkört - ahogy mindig érvényesül a férfiak társaságát Boss Orange. Szembe kampányok Boss Orange Man egy világhírű színész Orlando Bloom, aki meleg és őszinte karakter tökéletesen megragadja a márka Boss Orange.

Szerző szag Eyan Allen használt folytató palack tervezési és anyagok, amelyek semmilyen módon nem a par eredetiség és a kegyelem csomagolás Boss Orange Woman. Mindkét jellemzi az egyszerűség és a zseniális, ugyanakkor erőteljes összbenyomást. A palackot alapján az azonos alapra - Laminált üveg és fényes ezüstös kristályok köpennyel. Allen de megerősített a férfias expresszióját a palack - megnövekedett kristályképződés és vette formájában férfi felsőtest. Így, az eredmény egy robusztus, szögletes szerkezetű, kialakítva a 6 kristályok amelynek a tervezési hasonlít kifejlesztett férfi test.

Összetétel

fej

vanília, alma

szív

gyanta

Alapillat

tömjén, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc