Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Element - EDT

Márka: Hugo Boss
Modern férfi illat Hugo Element szánják, akik nélkül nem lehet élni a lüktető ritmusok a város. Úgy tervezték, hogy a viselője hozzáadott kreatív energia. Lassíts, megszabadulni a mindennapi stressz,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Modern férfi illat Hugo Element szánják, akik nélkül nem lehet élni a lüktető ritmusok a város. Úgy tervezték, hogy a viselője hozzáadott kreatív energia. Lassíts, megszabadulni a mindennapi stressz, vagy elemében. Dinamikus és energikus Hugo Element egy kreatív és inspiráló illata városi energia. Ez a koktél összetevők összekeverjük egy ember, aki úgy látja, a város, mint egy oázis, mint a városi játszótér.

Összetétel

fej

limes

szív

koriander, gyömbér

Alapillat

cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc