Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ice Dive - after shave

Márka: Adidas
Az  Ice Dive ismertető jele a világos kék szín.  A jéghideg illat minden aktív férfinak, aki szeret sportolni és  maximálisan élvezni a  nap minden pillanatát. Az  Ice Dive elvarázsol, meglep a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az  Ice Dive ismertető jele a világos kék szín.  A jéghideg illat minden aktív férfinak, aki szeret sportolni és  maximálisan élvezni a  nap minden pillanatát. Az  Ice Dive elvarázsol, meglep a modernségével, amelyben a friss gyümölcsös tónusok finoman keverednek a fűszeresekkel.
 Az illat 2001-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, bergamot, csillagánizs, borsmenta

szív

muskátli, pacsuli, szantálfa

Alapillat

pézsma, tonka

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc