Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Icon - EDP

Márka: Dunhill
Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő - ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő - ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka, kardamom, fekete bors, levendula illata és végül fix írisz, moha, bőr, fa és agar vetiver.

Ez az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

bergamott, neroli, fekete bors, petitgrainolaj

szív

sagebrush, boróka, kardamom, fekete bors, levendula

Alapillat

írisz, zuzmó, bőr, agar fa, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc