Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

In The Mood For Love Tender - EDT

Az In The Mood For Love Tender egy virágos-gyümölcsös illat nőknek a Gianfranco Ferre márkától. Ezt az illatot 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek, a 2009-ben bevezetett klasszikus In The Mood For… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az In The Mood For Love Tender egy virágos-gyümölcsös illat nőknek a Gianfranco Ferre márkától. Ezt az illatot 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek, a 2009-ben bevezetett klasszikus In The Mood For Love illaton alapszik. Virágok, gyümölcsök, aldehidek és fás hangok keveréke.

Összetétel

fej

mandarin, aldehidek, kasszia

szív

jázmin, lótusz, rózsa

Alapillat

benzoin, ciprus, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc