Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Incanto Shine - EDT TESZTER

Ragyogó öröm az álmok, a harmónia és a tiszta boldogság világában. Ecsábítja az érzékeket és megnyitja a kaput a paradicsomi öröm titkos kertjébe, ahol Ferragamo csodálatos alapanyagai virágoznak.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ragyogó öröm az álmok, a harmónia és a tiszta boldogság világában. Ecsábítja az érzékeket és megnyitja a kaput a paradicsomi öröm titkos kertjébe, ahol Ferragamo csodálatos alapanyagai virágoznak. Incanto Shine egy csillogó virágos-gyümölcsös kompozíció, amely ragyog, mint egy színes szivárvány.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ananász, maracuja, bergamot

szív

frézia, rózsaszín bazsarózsa, őszibarack

Alapillat

fehér cédrus, ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc