Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Infinite - EDT TESZTER

Márka: Bentley
A jellegzetes szag Infinite Bentley a limes. Végtelen illat férfiaknak, akik szeretik a minőséget. Elejétől érzi citrus, levendula és a cédrus, amely áthidalja a ibolya, bourbounského bors és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A jellegzetes szag Infinite Bentley a limes. Végtelen illat férfiaknak, akik szeretik a minőséget. Elejétől érzi citrus, levendula és a cédrus, amely áthidalja a ibolya, bourbounského bors és muskátli. Középpontjában fekszik borostyán, pacsuli és a haiti vetiver.

A palackot kell jegyezni, a becsületes üveg vastagsága. A palack nehéz és sűrű. Alakítják számadatok a férfiak és a nagy vállát. Cap viseli a logó Bentley.

Az illat-ben indult 2015 Nosem ez illat Nathalie Lorsonová.

 

Összetétel

fej

citrus, levendula, cédrus

szív

ibolya, bourbounský bors, muskátli

Alapillat

borostyán, pacsuli, vetiver haiti

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc