Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Intense He Wood - EDT

Márka: Dsquared²
 DSQUARED² termékcsalád 2011-ben bemutatta az Intense He Wood nevezetű EDT-t. Ez az illat követi a He Wood 2007-es sikerét, amely a friss, fás illatok közé tartozik. A fejillatában rejtőzik az ibolya… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

 DSQUARED² termékcsalád 2011-ben bemutatta az Intense He Wood nevezetű EDT-t. Ez az illat követi a He Wood 2007-es sikerét, amely a friss, fás illatok közé tartozik. A fejillatában rejtőzik az ibolya, tömjén, vízi tónusok, ibolya levelek - a szívillatban kibontakozik a szantálfa, guaiac fa, cédrusfa, vetiver. A kompozíciót a borostyán, fenyő és pézsma kombinációja zárja.
 

Összetétel

fej

ibolya, tömjén, vízi tónusok, ibolya levelek

szív

szantálfa, guaiac fa, cédrusfa, vetiver

Alapillat

borostyán, fenyő, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc