Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau D´Issey Florale - EDT

Márka: Issey Miyake
Virág-édes illat nők számára Issey Miyake - ez L´Eau D´Issey Florale. Ha szereted a virágokkal töltött illatanyagokat, ez az illat csak az Ön számára! Kezdetben lédús mandarin van, az illat szíve a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Virág-édes illat nők számára Issey Miyake - ez L´Eau D´Issey Florale. Ha szereted a virágokkal töltött illatanyagokat, ez az illat csak az Ön számára! Kezdetben lédús mandarin van, az illat szíve a rózsák és a liliomok, az egész kompozíció fás árnyalatokat rögzít.

Az illat 2011-ben indult.

Összetétel

fej

mandarin

szív

rózsa, liliom

Alapillat

fás

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc