Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Eau d`Issey Pour Homme Summer 2015 - EDT

Márka: Issey Miyake
Issey Miyake elindítja az évente megrendezett L´Eau d ´ Issey Miyake illatanyagot, amelyet 2015-re L´Eau d´ Issey Miyake Pour Homme néven neveznek. Az új kiadás illusztrációja Yulia Brodskaya. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Issey Miyake elindítja az évente megrendezett L´Eau d ´ Issey Miyake illatanyagot, amelyet 2015-re L´Eau d´ Issey Miyake Pour Homme néven neveznek. Az új kiadás illusztrációja Yulia Brodskaya. Az aroma friss, gyümölcsös fás. Megnyílik a kiwi, a szőlő és a koriander akkordjai. A szív ananász és szerecsendió. A bázist vetiver és páfrány egészíti ki.

2015-ben indult.

Összetétel

fej

koriander, grep, kiwi

szív

ananász, szerecsendió

Alapillat

páfrányok, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc