Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau D´Issey Pour Homme Summer 2016 - EDT

Márka: Issey Miyake
Issey Miyake indít éves limitált illat L´Eau D`Issey hogy 2016 nevű L`Eau D`Issey Pour Homme Summer 2016 új nyári kiadás, előadó Michelle McKinney és parfümöket Alberto Morilllas. Az illata friss,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Issey Miyake indít éves limitált illat L´Eau D`Issey hogy 2016 nevű L`Eau D`Issey Pour Homme Summer 2016 új nyári kiadás, előadó Michelle McKinney és parfümöket Alberto Morilllas. Az illata friss, gyümölcsös-fás. Megnyitja akkordok kiwi, grapefruit és a koriander. A szív áll ananász és a szerecsendió. Alapítvány befejezi vetiver és ciprus.

Az illat indult 2016-ban.

Összetétel

fej

grapefruit, kivi, koriander

szív

ananász, szerecsendió

Alapillat

ciprus, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc